Tapahtumiin ilmoittautuminen

Pääasiassa lippukunnan järjestämiin tapahtumiin ilmoittaudutaan Kuksan kautta.

Jälki-ilmoittautuminen voidaan hyväksyä tapahtuman johtajan päätöksellä.


Ilmoittautumisen peruutus

Tapahtumaan osallistuminen on mahdollista peruuttaa ilmoittamalla siitä suoraan tapahtuman johtajalle viimeistään kaksi viikkoa ennen tapahtuman alkua. Tällöin osallistumismaksua ei veloiteta.

Sairastumistapauksissa osallistumismaksua ei myöskään veloiteta, jos kahden viikon kuluessa sairastumisesta toimitetaan sairaustodistus tai alaikäiseltä huoltajan lausunto tapahtuman johtajalle.

Jos peruutuksesta ei ilmoiteta lainkaan tai ilmoitus tulee alle kahden viikon kuluessa tapahtumasta, laskutetaan osallistujalta tapahtuman osallistumismaksu kokonaisuudessaan.

Poikkeukset peruutusohjeisiin tehdään tapahtuman johtajan päätöksellä.

Osallistumismaksut

Lippukunnan tapahtuman osallistumismaksun suuruus on nähtävillä tapahtuman mainoksen yhteydessä. Osallistumismaksu maksetaan useimmiten tilisiirtona lippukunnan tilille: jos maksu suoritetaan muuten, siitä ilmoitetaan erikseen. Lasku osallistumismaksusta lähetetään ilmoittautumisajan päätyttyä sähköpostitse Kuksassa olevaan sähköpostiosoitteeseen.

Osallistumismaksu tulee olla maksettuna tapahtuman alkaessa. Tarvittaessa maksukuitti tulee esittää tapahtuman johtajalle.

Osallistumismaksuun on mahdollista hakea taloudellista avustusta, joiden myöntämisestä Kairankiertäjien hallitus tekee päätökset. Vapaamuotoiset avustushakemukset toimitetaan vähintään kolme viikkoa ennen tapahtumaa hallituksen puheenjohtajalle. Kesän tapahtumiin avustushakemukset tulee jättää Partioparaatiin mennessä.