Perhepartio Pikkuketut /syksy 2023

Syksyn aikana perhepartio Pikkuketut kokoontuvat kolmena sunnuntaina partiomökki Veikkolassa. Veikkolasta löytyy huussit sekä sisätilaa vesisateen sattuessa, mutta sähköä tai juoksevaa vettä siellä ei ole. Maasto on paikoitellen jyrkkää, kivikkoista metsämaastoa. Lastenrattailla pääsee mökin viereen ja pienellä kantamisella myös nuotiopaikan viereen.

Ohjelmassa on vapaamuotoista toimintaa metsässä, lisäksi voi olla jotakin ohjattua tekemistä, johon voi halutessaan osallistua. Ohjelma on suunnattu alle kouluikäisille lapsille, toki perheen kouluikäisetkin lapset saavat tulla, mikäli ovat partion jäseniä. Lapset ovat huoltajansa vastuulla koko ajan.

Varaudu perhepartioon säänmukaisella vaatetuksella (muista riittävästi lämmintä vaatetta, koska sisätiloihin ei pääse lämmittelemään), omilla eväillä (mikäli ei ole metsäpalovaroitusta, on mahdollisuus tehdä ruokaa nuotiolla lettupannuilla tai halstereilla) sekä istuinalustalla. Ilmoitamme erikseen ilmoittautumislomakkeella, mikäli tapahtumassa on lippukunnan puolesta jotakin tarjoilua.

Perhepartioon tulee ilmoittautua joka kerta erikseen Kuksan kautta. Jokainen osallistuja tulee ilmoittaa Kuksan kautta. 0-3-vuotiaat voi ilmoittaa aikuisen ilmoittautumislomakkeen ”lisätietoja”-kohdassa. Yli 4-vuotiaat tulee jokainen ilmoittaa erikseen omalla lomakkeella.

Partion jäsenyys on pakollista kaikille yli 4-vuotiaille. 4-6 vuotiaat ovat III-jäseniä ja heidän jäsenmaksunsa on noin 25€, yli 7-vuotiaat liittyvät joko II- tai I-jäseniksi, riippuen siitä, onko perheessä muita partiolaisia. Heidän jäsenmaksu on noin 60€. Jäsenmaksuasioissa voi kysyä neuvoa jäsenrekisterinhoitajalta (). Jäseneksi pääset ilmoittautumaan: https://www.kairankiertajat.net/tule-mukaan-partioon/ 0-3-vuotiaat voivat osallistua jäsenmaksun maksaneen aikuisen kanssa perhepartioon, eikä heiltä peritä erikseen jäsenmaksua. Kun lapsi täyttää 4 vuotta, hänet pitää liittää partioon, mikäli hän vielä perhepartiossa käy.

Syksyn 2023 perhepartiokerrat:

Sunnuntai 24.9. klo 14.30-16, ilmoittautumislinkki: www.kuksaan.fi/63632 (ilmoittautuminen päättyy 22.9.)
Sunnuntai 22.10. klo 14.30-16, ilmoittautumislinkki: www.kuksaan.fi/63633 (ilmoittautuminen päättyy 20.10.)
Sunnuntai 19.11. klo 14.30-16, ilmoittautumislinkki: www.kuksaan.fi/63634 (ilmoittautuminen päättyy 17.11.)

Perhepartiolaiset ovat tervetulleita myös

– Syystapahtuma lauantaina 16.9. (erillinen mainos tulee sähköpostiin lippukunnan jäsenille)
– Lounais-Suomen Partiopiirin järjestämä Perhepartiopäivä Partiomuseossa (osoite: Läntinen Pitkäkatu 13, Turku). Museon pääsymaksu on 2€/hlö ja se peritään käteisellä partiomuseolla. Ilmoittautumiset Kuksan kautta 4.9. www.kuksaan.fi/62589 Tänne voi mennä omatoimisesti, lippukunta ei järjestä yhteiskuljetusta tms. paikalle.

Tervetuloa!

Lisätietoja voi kysyä

Ryhmämuotoista perhepartiota ei järjestetä, koska osallistujia ei ollut tarpeeksi.