Perhepartio alkaa

Paljon toivottu perhepartioryhmä Pikkuketut aloittaa toimintansa keskiviikkona 1.3.2023. Tapaamme Ankkalammen parkkipaikalla (Sähköyhtiöntie 193, Paimio) klo 18.00, josta siirrymme Ankkalammen saunan nuotiopaikalle. Ensimmäisellä kerralla luvassa on grillailua, yhteistä oleskelua, leikkejä, pelejä ja hauskanpitoa parhaimmillaan partiohengessä!

Ensimmäiselle kerralle ei tarvitse ilmoittautua erikseen.

Mitä mukaan ensimmäisellä kerralla?

Omaa grillattavaa sekä juomista, istuinalusta kannattaa varata sekä lämpimästi vaatetta sillä olemme ulkona! Myöskin omat ruokailuvälineet on hyvä tuoda mukana.

Kuka voi ilmoittautua perhepartioon?

Kuka tahansa yli 18 vuotias max. kahden 0-6 vuotiaan lapsen kanssa. Aikuisen ei tarvitse olla oma vanhempi eli esimerkiksi kummi, perheystävä, isovanhempi tai kuka tahansa läheinen voi tulla lapsen kanssa partioon.

Pitääkö minun heti ilmoittautua virallisesti ryhmään?

Ei tarvitse! Mihin tahansa partioryhmään saa tulla kokeilemaan ilmaiseksi kolme kertaa ennen kuin tarvitsee virallisesti ilmoittautua ryhmään. Kolmen kokeilukerran jälkeen tulee liittyä partioon, jos haluaa jatkaa.

Kaikilla 4 vuotta täyttäneillä, perhepartioon osallistujilla tulee olla Suomen Partiolaisten jäsenmaksu maksettuna.

  • 4-6-vuotiaat maksavat III-luokan jäsenmaksun (vuonna 2023 hieman alle 20€/vuosi).
  • 7-vuotiaita ja sitä vanhempia koskevat normaalit partion jäsenmaksut (vuonna 2023 aikuisilla hieman alle 70€).
  • 0-3-vuotiaat eivät maksa jäsenmaksua. Heillä on partiovakuutus voimassa vanhemman ollessa partion jäsen ja maksanut jäsenmaksun. Heillä ei ole muut jäsenetuudet voimassa.

Jäsenmaksuun voi anoa vapautusta taloudellisin, terveydellisin tai sosiaalisin perustein.

Partiovakuutus on voimassa jäsenillä.

Mitä perhepartiossa tehdään?

Tulemme opettelemaan perinteisiä partio- ja erätaitoja ikätason mukaisesti. Tulemme toimimaan myös läheisessä yhteistyössä 7-vuotiaiden sudenpentulauman Talitinttien kanssa.

Tervetuloa mukaan!

Terveisin, Hanna Hietala ja Leo Runsas

Yhteystiedot:
Hanna Hietala, p. 0406628815
Leo Runsas, p. 050374015