Partiokevään käynnistymisestä

Lounais-Suomen aluehallintoviraston tämän hetken kokoontumisohjeet ulottuvat 10.1.2021 asti. Odotamme aluehallintoviraston ja Lounais-Suomen partiopiirin päivitettyjä ohjeistuksia ennen partion kevätkauden alkua.  Kun partiotoiminta jatkuu, jatkamme kokoontumisia edelleen ulkona.

Muistetaan:

  • Lämmin, säänmukainen pukeutuminen – varahanskat kannattaa olla aina mukana.
  • Kokouksiin tullaan vain terveenä.
  • Jos joku partiolaisen perheenjäsenistä on karanteenissa, partiotoimintaan ei voi osallistua.
  • Jos partiolaiselta on otettu koronatesti ja hän odottaa testin tulosta, niin partiotoimintaan ei voi osallistua ennen tuloksia.
  • Oma käsidesi ja nenäliinat mukaan kokouksiin.

Partiopiiri suosittelee koronavilkkusovelluksen lataamista kännykkään. Toiminnassamme on otettu koronavirus huomioon, jotta toiminta on niin turvallista kuin suinkin. Olemme ulkona, pyrimme pitämään turvavälejä ja  huolehdimme käsihygieniasta. Turvatoimista huolimatta tällä hetkellä kaikkeen toimintaan liittyy riski koronaviruksesta.

Joka tapauksessa hyvää alkanutta uutta vuotta kaikille! 

Terveisin,

Katja Summanen
Ohjelmajohtaja
Partiolippukunta Kairankiertäjät ry.