Kairaattorit 23.11.2019

Tervetuloa Kairankiertäjien perinteiseen selviytymiskisaan, Kairaattoreihin lauantaina 23.11. !

Kairaattorit on leikkimielinen kilpailu, jossa edetään pareittain mahdollisimman huomaamattomasti vuorokaudessa lähdöstä maaliin. Jotta tehtävä ei olisi liian helppo, on matkan varrella tuomareita, jotka parin nähdessään luovuttavat parille tiilen kannettavaksi. Pari kuljettaa mukanaan laatikkoa, jossa saadut tiilet tulee kantaa. Mitä huomaamattomammin pari liikkuu, sitä vähemmän se saa tiiliä kannettavakseen. Voittajaksi selviytyy pari, joka saapuu maaliin mukanaan vähiten tiiliä.

Missä? Paimion rajojen sisäpuolella. Lähtö ja maali paljastetaan kaksi viikkoa ennen kisapäivää.

Milloin? Lähtö tapahtuu lauantaina 23.11. kello 9, ja kisa päättyy viimeistään seuraavana aamuna kello 9.

Kenelle? Alle 16-vuotiaille oma sarja, vanhemmille pareille oma avoin sarja. Myös ei-partiolaiset ovat tervetulleita. Alaikäraja on 14 vuotta. Kaikki alle 18-vuotiaat tarvitsevat huoltajan allekirjoittaman lupalapun. Jos toinen kisaparista on täysi-ikäinen, voi toinen olla ohjeellista ikää nuorempi.

Mitä maksaa? Osallistumaan pääsee maksamalla lähdössä osallistumismaksun 10 €/pari.

Mitä mukaan? Laatikko tiiliä varten (mahdollisuus myös lainata), kisailuun sopivat säänmukaiset vaatteet, eväät, haluamasi kartat (järjestäjien puolesta annetaan koko Paimion alueen kartta) yms. tarpeelliseksi katsomasi varusteet. Huom! Elektroniset apuvälineet ovat kiellettyjä! Saunakamppeet ja vaihtovaatteet, maalissa saunomismahdollisuus. Maalissa on myös mahdollisuus yöpyä(PJ teltta odottaa pussissa), halutessasi ota mukaan myös yöpymisvarusteet. Sauna- ja yöpymisvarusteet voi jättää lähdössä kilpailun järjestäjille, varusteet kuljetetaan maaliin odottamaan.

Ilmoittautuminen? Täyttämällä ilmoittautumislomake viimeistään 20.11. Ilmoittautuessa kysytään osallistujien nimet, iät, puhelinnumerot ja sarja johon osallistutte, sekä oletteko halukkaita yöpymään maalissa tai tarvitsetteko laatikkoa lainaan.

Tuomariksi? Jos et halua osallistua kilpailijana, voit tulla myös tuomariksi. Tuomariksi voi tulla kuka vain yli 12-vuotias henkilö, joka nauttii kisailijoihin aiheuttamastaan pelon tunteesta. Ilmoittaudu tuomariksi Alinalle, wa 050485 8469 tai 

Karttatiedot lähdöstä ja maalista laitetaan 9.11. Kairankiertäjien kolon ilmoitustaululle, kisan Facebook-sivulle sekä lähetetään ilmoittautuneille sähköpostitse. Ilmoittautuneille lähetetään sähköpostitse myös käytännön ohjeistusta, turvallisuusohjeet ja alaikäisille pakolliset lupalaput lähempänä tapahtumaa.

Lisätietoa: Alina Tähkäpää, p. 050 485 8469,  

Ilmoittaudu tästä

Lue säännöt