Vasarahai 2019 -kesäleiri 2.-8.8.

Tulevana kesänä Sauvon Hakkisten ja Kairankiertäjien seikkailijat, tarpojat ja sitä vanhemmat leireilevät Högsårassa. Högsåran saari sijaitsee Kemiönsaaren lounaisosassa yhden lautan takana. Etäisyys Sauvosta on vähän alle 70km ja Paimiosta matkaa kertyy n. 80km.

Leirin teema tulee liittymään mereen ja työkalulippukuntien (SaHa, Kaira) kokoontuessa myös rakentelu tulee olemaan vahvana osana leiriohjelmaa.

Ilmoittautuminen leirille alkaa heti ja päättyy 14.4.2019. Ilmoittautuminen tapahtuu kuksan kautta ja alle 18-vuotiaiden ilmoittautuminen hoituu huoltajan tunnuksilla. Ilmoittautumislomakkeelle pääset linkistä http://kuksaan.fi/25469
Kairankiertäjissä Kuksa-asioissa neuvoo Jarkko Mäntymaa 040 565 6931

Leirin hinta on 60€ ja se sisältää leiriohjelman, ruuat sekä bussikuljetuksen. Maksu hoidetaan ilmoittautumisen jälkeen laskuttamalla. Leirillä on kesätyötakuu samoajille ja sitä vanhemmille. Eli älä epäröi ilmoittautua vaikka et vielä tietäisi ensi kesän kesätöistäsi.

Leirimme suuntautuu saaristoon, jossa on normaalia korkeampi riski sairastua punkin levittämiin tauteihin borrelioosi ja puutiasiaivotulehdus. Halutessaan puutiasiaivotulehdusta vastaan löytyy maksullinen rokote, jota voi tiedustella omalta.

Terveisin Maria ja muu Vasarahai staabi
Maria Erälinna

040 5885 362