Pakastemyynti 3/2022

Partiolippukunnat Paimiosta ja Sauvosta yhdistävät jälleen voimansa ja toteuttavat jo perinteeksi muodostuneen pakastemyyntitempauksen. Pakastemyynneillä pystymme tukemaan ensi kesän leirejä. Kesäkuussa kairalaiset leireilevät yhdessä Alttialueen partiolaisten kanssa Melukylä 2023 -leirillä. Heinäkuussa tarpojat ja sitä vanhemmat lähtevät vaellukselle UKK-puistoon. Tuotoilla tuetaan jokaisen lähtijän osallistumismaksuja sekä ikäkausiryhmien retkien ruokakuluja. 

Jokioisten Leivän raakapakasteita on myynnissä sekä makean että suolaisen nälkään ja lista on hieman muuttunut viime vuodesta. Esitteen kolmannelta sivulta löytyvät gluteenittomat tuotteet.

Lisäksi samalla on mahdollista ostaa lämmin, kotimainen Nousun valmistama merinovillainen Kaira-pipo.

Tilaaminen

Tilaukset tulee jättää viimeistään keskiviikkona 15.3.2023. Tämän jälkeen tilauslomake poistuu käytöstä. Jos sinulla ei ole mahdollisuutta täyttää sähköistä tilauslomaketta, ota yhteyttä lippukuntasi yhteyshenkilöön.

Tarkemmat tuotetiedot alta löytyvästä esitteestä tai lataa esite

Tee tilauksesi tilauslomakkeella.

Noutaminen ja maksaminen

Tilaukset noudetaan torstaina 23.3.2023 klo 18-18.30 Paimion Teboilin pihalta (osoite Sauvontie 9, Hevonpää, Paimio).

Tilaukset maksetaan noudon yhteydessä kortilla tai käteisellä. Toivomme ensisijaisesti korttimaksua. Mikäli maksat käteisellä, varaa mukaasi tasaraha, sillä vaihtokassaa ei ole.

Yhteyshenkilöt:

Partiolippukunta Kairankiertäjät ry: Katja Summanen, 0407052334, katja.summanen(at)partio.fi
Sauvon Hakkiset ry: Jenni Lehmus, 0407489478, lehmus.jenni(at)gmail.com