Pakasteiden ja kaira-pipojen tilaus

Partiolippukunnat Paimiosta ja Sauvosta yhdistävät taas voimansa ja toteuttavat jo perinteeksi muodostuneen pakastemyyntitempauksen. Pakastemyynnistä on kehittynyt adventtikalentereiden ohella lippukuntamme tärkeimpiä varainhankintakeinoja.

Jokioisten Leivän raakapakasteita on myynnissä sekä makean että suolaisen nälkään ja se on hieman muuttunut viime vuodesta. Listalta löytyy myös gluteenittomia tuotteita (myös uutuuksia!). Lisäksi nyt sinun on mahdollista ostaa partiolaisten adventtikalenteri tai lämmin, kotimainen kaira-pipo talven varalta.

Tilaukset tehdään tänä vuonna sähköisen pohjan avulla ja se löytyy osoitteesta

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfDML8zMnZfXFUvClVMip_uNGXNV2n4pPdZ_AxRlWwU44NeOQ/viewform?usp=sf_link

Tilaukset tulee jättää viimeistään maanantaina 2.11.2020. Tämän jälkeen tilauslomake poistuu. Jos sinulla ei ole mahdollisuutta täyttää sähköistä tilauslomaketta, ota yhteyttä lippukuntasi yhteyshenkilöön.

Tilaukset noudetaan torstaina 12.11.2020 klo 18.-18.45 Paimion Teboilin pihalta (osoite Sauvontie 9, Hevonpää, Paimio). Ruuhkien välttämiseksi tilaajille annetaan 15 minuutin aikaikkuna, jolloin tuotteet tulee hakea.

Tilaukset maksetaan noudon yhteydessä kortilla tai käteisellä. Toivomme ensisijaisesti korttimaksua. Mikäli maksat käteisellä, varaa mukaasi tasaraha, sillä vaihtokassaa ei ole.

Noutaessasi tilausta odota vuoroasi autossa tai riittävän turvaetäisyyden päässä (vähintään 2 metriä). Suosittelemme kasvomaskin käyttöä, kuten Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri on linjannut. Vain yksi tilaaja kerrallaan tulee noutamaan tilausta.

Mikäli sairastut tai joudut karanteeniin, ota yhteyttä ja sovi, miten tilaus saadaan noudettua turvallisesti.


Yhteyshenkilöt:

Kairankiertäjät: Tiina Harkia, 0440270787, tiina.harkia(at)gmail.com

Hakkiset: Jenni Lehmus, 0407489478, lehmus.jenni(at)gmail.com

Kiitos, että tuet paikallista partiotoimintaa!