Partiolaisten pakaste- ja lakumyynti

Kairankiertäjät ja Sauvon Hakkiset myyvät jälleen Jokioisten leivän raakapakasteita. Tarjolla on makeita ja suolaisia herkkuja – myös gluteenittomia. Uutuutena nyt myös lihariisipasteijasta pienempi koko.

Pakasteet tilataan palauttamalla oheinen lomake joko sähköpostilla allekirjoittaneelle tai palauttamalla tilauslapun toinen puoli kololla olevaan pahvilaatikkoon. Tilaukset tulee tehdä viimeistään sunnuntaina 3.11.2019. Tilaukset ovat sitovia ja ne maksetaan käteisellä tuotteita noudettaessa.

Tilaukset noudetaan keskiviikkona 13.11.2019 klo 18-18.30 Teboilin pihasta (Sauvontie 9, Paimio).

Tänä vuonna myynnissä on myös Makulakun metrilakupusseja. Pussissa on 10 tuttua erimakuista metrilakua ja se maksaa 10€. Lakupussit tilataan etukäteen liitteenä olevalla lomakkeella ja noudetaan samalla kuin pakastetilaus. Lakut maksetaan erikseen käteisellä tai kortilla.

Kairankiertäjät ovat päättäneet, että kaikki tästä myynnistä saatu tuotto käytetään ensi kesän leireihin (piirileiri Otava ja lippukunnan oma leiri sudenpennuille ja seikkailijoille). Siis: mitä enemmän myymme, sitä suuremman proviision saamme ja sitä enemmän lippukunta pystyy tukemaan esim. leirimaksuissa jokaista leirille lähtijää. Viime vuonna ylsimme 40% proviisioon, eli lippukunta sai 40% jokaisen myydyn laatikon hinnasta.

Pakastetuotteiden ja lakupussin tuoteselosteet löydät erillisestä tiedostosta, Kairankiertäjien nettisivuilta sekä kololta palautuslaatikon vierestä.

Kysymyksiin vastaa

Tiina Harkia

0440270787, tiina.harkia(at)gmail.com