Piirileiriin on aikaa alle vuosi!

Ensi kesänä Lounais-Suomen Partiopiiri järjestää piirileirin Rymättylän Maisaaressa 22.-29.7.2020. Leiripaikka on saari, johon kuljetaan veneellä yhteistyössä puolustusvoimien kanssa.

Leirin arvot ovat avoimuus, turvallisuus, yhdessä tekeminen, perinteet ja vihreät arvot. Leiri järjestää ohjelmaa seikkailijoille, tarpojille, vaeltajille, samoajille sekä aikuisille. Samoajat, vaeltajat ja aikuiset toimivat leirillä myös pestissä.

Leiripaikka mahdollistaa huippuohjelmaa, mitä piirileireillä ei ennen ole nähty. Leirillä voi myös osallistua eri koulutuksiin (Partiojohtajan peruskurssi, Luotsikoulutus, Tervetuloa partioon ja Takaisin partioon -kurssit).

Ilmoittautuminen leirille alkaa marraskuussa! Leiristä järjestetään tämän vuoden puolella vielä kaikille avoin info-tilaisuus, kunhan leirin käytännön asiat ja ohjelma hieman tarkentuvat. Kaikille leirille lähtijöille pidetään myös vanhempainilta keväällä.

Leirin nettisivuilta www.piirileiriotava.fi saat lisätietoa leirin kursseista, leirin arvoista ja sinne päivitetään uusimmat tiedot mm. ohjelmasta. Nettisivuilla on myös hyviä ohjelmavinkkejä ryhmille. Leiriä voit seurata somessa: FB @piirileiriotava ja IG: @otava2020.

Kairankiertäjien Otava-yhteyshenkilö on Tiina Harkia, häneen voit olla yhteydessä mistä tahansa leiriin liittyvästä kysymyksestä (tiina.harkia(at)gmail.com, 0440270787).

Nähdäänkö Otavalla?