Kairankiertäjät myy Jokioisten leivän pakasteita – syksy 2018

Hei partiolainen ja partiolaisen kotiväki!
 
Nyt on helppo hankkia tarjottavat isänpäiväksi sekä adventin ajaksi, sillä Kairankiertäjät myyvät yhdessä Sauvon Hakkisten kanssa Jokioisten leivän pakasteita. Myynnistä saadulla tuotolla mahdollistetaan paikkakunnan partiotoimintaa. Huomaathan myös ryhmien välisen kilpailun! Se ryhmä, joka myy eniten laatikoita suhteutettuna ryhmän jäsenmäärään (ryhmän jäsenet Kuksassa 28.10.2018) saa itselleen lahjakortin, jolla voi ostaa ryhmälle jotain kivaa syksyn viimeisiin kokoontumisiin. Mikäli haluat osallistua ryhmien väliseen kilpailuun, merkkaa tilauskuponkiin myös ryhmän nimi. 
 
Tämän artikkelin liitteenä on tilauslomake sekä tuoteselosteet pakasteille. Tilauslomakkeita saa mielellään jakaa eteenpäin myös naapureille, työkavereille, sukulaisille tai tuttaville.
Listassa on paljon sekä suolaisia että makeita vaihtoehtoja. Uutuutena ovat minipasteijat. Myös gluteenittomia vaihtoehtoja on, tänä vuonna ensimmäistä kertaa erikseen suolaiset ja makeat tarjottavat. Osa tuotteista ovat kypsiä, tarvitsee vain sulattaa, osa tarvitsee paistamisen uunissa (tuotekohtaiset käyttöohjeet tuoteselostuksen yhteydessä).
 
Tilaus tapahtuu palauttamalla Kairaportinkin liitteenä ollut tilauslomake, joko Kolon ikkunalaudalla olevaan laatikkoon tai sähköpostilla tiina.harkia(at)gmail.com. Muista merkitä itsellesi myös ylös, mitä olet tilannut.

Lomake tulee palauttaa viimeistään sunnuntaina 28.10.2018. Tilaukset ovat sitovia ja ne on noudettavissa Paimion Teboililta (Sauvontie 9) keskiviikkona 7.11. klo 18-18.30 (HUOM! paikka eri kuin aikaisempina vuosina). Maksu tapahtuu käteisellä, joten pyrithän varaamaan tasarahan.

 

Mahdollisiin kysymyksiin vastaa Tiina Harkia