Loppukevään ohjelmasta

Hei!

Vimeinenkin tarpojakevät alkaa olemaan lopuillaan mutta rutistetaan viellä viimeisen kerran yhdessä, jotta saadaan kaikki asiat pois alta.

Ensinnäkin ensi lauantaina 23.4. on lippukunnan perinteinen yrjönpäivänkirkko klo. 18.00. Jokaiseen kotiin on tullut kirje tapahtumaa koskien. Tilaisuudesta poikkeuksellisen tekee tänä vuona se, että siellä Murmelit päättävät ikäkautensa, heille pidetään puhe yms.
Siksi olisikin ehdottoman tärkeää, että JOKAINEN Murmeli uhraa hieman omaa aikaansa ja osallistuu tähän lyhyeen tilaisuuteen. Päälle partioasu.

Toisekseen tarpojaohjelman päättyessä alkaa samoajaohjelma. Ensimmäinen askel tänne on yhmänohjaajakurssin suorittaminen, joka siis on täysin loistava myös partion ulkopuolella esimerkiksi kesätöitä hakiessa. Kurssi ei siis velvoita mihinkään. Lisätiedon saatte linkistä, http://urly.fi/Bo1, joka ohjaa teidät word-tiedostoon. Hoidatte itse ilmoittautumisen jne.

Murmeleiden oma ohjelma alkaa muuten pikkuhiljaa huveta käsiin mutta pidetään nyt vielä viimeinen retki. Retki on 21.-22.5. ja se suoritetaan meloen. Siitä tulee vielä erillinen info.

t. Joonas vj