Tarpojien yhteiskuntamajakka 2016

KAIRANKIERTÄJÄT YLPEÄNÄ ESITTÄÄ: TARPOJIEN YHTEISKUNTAMAJAKKA 2016!

Hei sinä tarpoja tai samoaja!

 1. Tänä vuonna Yhteiskuntamajakka vie meidät Suomen Pariisiin, eli Turkuun, ja sen jälkeen vieraalle maaperälle. Vietämme näet yömme Piikkiön Tammipartion partiokämpässä yöpyen. Tarpojille Majakka on syksyn yhteiskuntatarpon ”päätöstapahtuma”, samoajia taas kutsutaan mukaan osallistumaan järjestämään tapahtumaa.

  Majakka alkaa klo 14:00 Turussa Orikedon ryhmäkodilla (Liekakatu 7, 20380 Turku). Turussa vietämme seuraavat 2,5 tuntia tutustuen Orikedon toimintaan ja siellä asuviin nuoriin. Siinä sivussa opetamme heillekin jonkin partiomaisen taidon ja opimme varmasti jotakin uutta itsekin.

  Orikedon ryhmäkodilta matka jatkuu kohti PTP:n kämppää klo 16:30. (Piikkiön Hepojoentieltä käännytään Vesitielle, jolta sitten vuorostaan toisesta risteyksestä vasemmalle.)

  Kämpällä aloitamme n. klo 17:30 päivällisellä ja illan ohjelmalla, joka sisältää yllätyksiä, strategisten taitojen kehittämistä, yössä hiiviskelyä ja yhteistyötaitojen hiomista huippuunsa.

  Sunnuntaina päätämme Majakan juhlalliseen yhteiskuntatarpon päätösmerkin luovuttamiseen n. klo 11:00. (Järjestäjät (eli samoajat ja sitä vanhemmat) voivat myös jäädä palaute- ja kiitoshetkeen, joka päättyy n. klo 12:00.)

  Majakkaan tulee ilmoittautua viimeistään 16.11. joko sähköpostilla osoitteeseen tai tekstiviestillä numeroon 0453281810. Ilmoittautumisessa tulisi ilmetä seuraavat asiat:

  - ilmoittautujan nimi ja ikäkausi (tarpoja vai samoaja)
  - ilmoittautujan erikoisruokavaliot
  - kyytitarjoukset (jotta Majakan järjestäminen onnistuisi, toivomme, että vanhemmat voisivat sopia kimppakyydeistä, joilla liikkumiset saataisiin hoidettua mahdollisimman jouhevasti J ) Näistä lisää kirjeen lopussa!

  Mukaan tarvitset:

         huoltajan allekirjoittaman ilmoittautumislapun, joka on tämän kirjeen liitteenä

         riittävästi lämmintä vaatetta (olemme paljon ulkona) ja vaihtovaatteet kastumisen varalta

         säänmukaiset varusteet, esim. sadetakki

         taskulampun

         makuupussin ja makuualustan

         istuinalustan

         ruokailuvälineet (muki, haarukka, veitsi ja lusikka, syvä lautanen) ruokailuvälinepussissa

         juomapullon

         partiohuivin

         muistiinpanovälineet

         hammasharjan, hammastahnan ja muut hygieniavarusteet
Kyydeistä:

Kyytejä tarvitaan lauantaina Paimiosta Turkuun, Turusta PTP:n kämpälle ja sunnuntaina takaisin partiokämpältä Paimioon. Mikäli autossasi on vapaita paikkoja tai et pysty osallistumaan kyydityksiin lainkaan, ilmoita siitä erikseen ilmoittautumisessa. Kyytejä saa vapaasti sopia vanhempien kesken, mutta pyrimme varmistamaan sen, että kimppakyytipaikkoja riittäisi myös niille partiolaisille, jotka eivät omasta takaa saa kyytiä. J

Toivottavasti näemme Majakassa!

Miina & muu tarpojamajakan tiimi

P. S. Kaikissa kysymyksissä, huolissa ja mieleen tulevissa Majakkaan liittyvissä asioissa voi ottaa yhteyttä joko sähköpostilla tai puhelimitse.

Lisää kommentti


Turvakoodi
Päivitä