Mangustien syysretki

Mangustit lähtee retkelle!

Hei, järjestämme syysretken jo kahden viikon kuluttua, 23.–24.9., kun yöt ovat vielä lämpimiä. Retkelle lähdetään lauantaina 23.9. kello 13:00 Paimion Metsäkoulun parkkipaikalta (Taatilantie 110) ja palaamme samaan paikkaan sunnuntaina 24.9. noin kello 11:00.

Matkaa yöpaikalle on noin 2,5 kilometriä ja kaikki tavarat kannetaan mukana, joten ne pitää pakata rinkkaan.  Yövymme laavussa, joten makuupussina pitää olla vähintään kolmen vuodenajan pussi (mukavuuslämpö n. +0) ja makuualustan pitää olla riittävän paksu, mielellään kaksi päällekkäin.  Jos sinulta puuttuu jotain varusteita, kysy niitä meiltä lainaksi etukäteen. Varustelista tehdään yhdessä retkeä edeltävässä kokouksessa ja samalla harjoitellaan pakkaamista muutenkin.

Jos lapsesi osallistuu retkelle, ilmoita siitä meille sähköpostitse viimeistään 18.9. ja laita mukaan puhelinnumero, josta sinut tavoittaa retken aikana. Lisäksi jos lapsella on allergioita, yliherkkyyksiä tai muuta huomioitavaa esim. terveydentilassa, laita siitä tieto meille.

Terveisin,

Kristiina ja Jani