ALTTI-kisat TAMMITAIVAL 2014

Piikkiön Tammipartio järjestää ALTTI-partiotaitokilpailun Piikkiössä lauantaina 22.11.2014. Kisa on tarkoitettu seikkailijoille ja sitä vanhemmille partiolaisille ALTTI-alueelta eli Turun itäiseltä lähialueelta. Kilpailu kestää Piikkiössä klo 9.00- noin 14.00. Kun on selvillä, keitä Paimiosta lähtee kisaamaan, selvitämme, miten kuljemme Piikkiöön ja takaisin. Kisaa varten seikkailijat tullaan jakamaan noin 4-6 -henheng kisavartioihin. Osallistumisen kisaan maksaa lippukunta.

Ilmoittaudu mukaan sähköpostilla:  Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.  14.11. mennessä

Ilmoittautuessasi kerro oma nimesi, mahdolliset ruoka-aineallergiat ja muut huomioitavat asiat, huoltajan nimi, email ja puhelinnumero.

Tehtävälista ja varusteluettelo sekä mahdolliset ennakko-ohjeet julkaistaan kisan sivuilla sekä toimitetaan ilmoittautuneille myöhemmin. Myös tarkemmat lähtö- ja paluuajat Paimioon tarkentuvat myöhemmin.

Kisan nettisivu löytyy osoitteesta www.tammipartio.fi/alttikisat

Tervetuloa kisaamaan!

P.S. Inkeri ja Titta lähtevät kisaan mukaan, joten Kilpakotkat, ilmoittautukaa rohkeasti kisaan, niin saadaan kaksi omaa kisavartiota! 

Lisää kommentti


Turvakoodi
Päivitä