Kaira-AIR toinen leirkirje

Tervetuloa mukaan seikkailuun!

Tässä kirjeessä on lisää tietoa leiristä ja siitä, mitä tarvitset sinne mukaan. Matka alkaa lähtöselvityksellä kololta perjantaina 25.4. kello 17.30. Paluulento laskeutuu samaan paikkaan sunnuntaina kello 15.

Perjantaina leirillä on tarjolla iltapalaa, joten ennen lähtöä kannattaa syödä kotona ruokaa.

Nykyisten turvallisuusmääräysten mukaan lentokoneeseen saa tuoda karkkia ja muita herkkuja korkeintaan määrän, joka mahtuu 10x11 cm kokoiseen minigrip-pussiin. Karkkien määrä tarkistetaan lähtöselvityksessä. Saat pussin tämän kirjeen mukana. Lentokoneeseen ei saa tuoda limsaa tai energiajuomia.

Leirillä ei tarvita puhelimia tai muuta elektroniikkaa, joten jätäthän ne kotiin. Johtajilla on puhelimet, joita voi lainata tarvittaessa. Jos vanhemmilla on asiaa leiriläiselle, voitte soittaa minulle tai muille johtajille.

Leirillä sudenpennut ja ensimmäisen vuoden seikkailijat majoittuvat sisällä. Mökissä ei saa käyttää makuupussia, joten muistathan ottaa lakanat mukaan.

Viimeisen vuoden seikkailijoina Norsut pääsevät majoittumaan leirillä teltassa. Otathan siis mukaan tarpeeksi lämpimän makuupussin.

Pakkaa tavarasi niin, että jaksat kantaa ne, esimerkiksi rinkkaan. Turhia irtonyssyköitä kannattaa välttää. Piirulle pitää osata pakata tavaransa itse, joten nyt on hyvä tilaisuus harjoitella. Itse pakatusta rinkasta on myös huomattavasti helpompaa löytää tavarat leirillä. Nimikoithan kaikki tavarasi, niin ne löytävät oikean omistajansa vielä leirin loputtuakin.

Pian nähdään leirillä!

Ella Salminen

0400 527 449

varustelista
 

partiohuivi ja -paita

Ritariperhoset: lakana, pussilakana ja tyynyliina/Norsut: lämmin makuupussi- ja alusta

yöpuku ja unikaveri

hammasharja ja -tahna

pyyhe, saippua ja hiusharja

villasukat tai sisätossut

sadevarusteet

ulkovaatteet

alusvaatteita ja sukkia

t-paitoja

lämmin pitkähihainen

vaihtohousut

pipo ja hanskat

päähine, esim. lippis

hiljaista tekemistä esim. kirja tai pelikortit

omat lääkkeet

päiväreppu

juomapullo

muki

istuinalusta

taskulamppu

muistiinpanovälineet

ompelutarvikkeet

reipasta partiomieltä!

Lisää kommentti


Turvakoodi
Päivitä