Kairaattorit XXIV

Attachments:
Download this file (Kairaattorien kisakutsu.pdf)Kairaattorien kisakutsu.pdf[ ]372 Kb

Kairaattorit XXIV

Tervetuloa Kairankiertäjien legendaariseen selviytymiskilpailuun, Kairaattoreihin, lauantaina 25.11.2017

Kairaattorit on leikkimielinen kilpailu, jossa edetään pareittain mahdollisimman huomaamattomasti vuorokaudessa lähdöstä maaliin. Jotta tehtävä ei olisi liian helppo, on matkan varrella tuomareita, jotka parin nähdessään luovuttavat parille tiilen kannettavaksi. Pari kuljettaa mukanaan laatikkoa, jossa saadut tiilet tulee kantaa. Mitä huomaamattomammin pari liikkuu, sitä vähemmän se saa tiiliä kannettavakseen. Voittajaksi selviytyy pari, joka saapuu maaliin mukanaan vähiten tiiliä.

Missä? Paimion rajojen sisäpuolella. Lähtö ja maali paljastetaan kaksi viikkoa ennen kisapäivää.

Milloin? Lähtö tapahtuu lauantaina 25.11. kello 9, ja kisa päättyy viimeistään seuraavana aamuna kello 9.

Kenelle? Alle 16-vuotiaille oma sarja, vanhemmille pareille oma avoin sarja. Myös ei-partiolaiset ovat tervetulleita. Alaikäraja on 14 vuotta. Kaikki alle 18-vuotiaat tarvitsevat huoltajan allekirjoittaman lupalapun. Jos toinen kisaparista on täysi-ikäinen, voi toinen olla ohjeellista ikää nuorempi.

Mitä maksaa? Osallistumaan pääsee maksamalla lähdössä osallistumismaksun 10e/pari.

Mitä mukaan? Laatikko tiiliä varten (mahdollisuus myös lainata), kisailuun sopivat säänmukaiset vaatteet, eväät, haluamasi kartat (järjestäjien puolesta annetaan koko Paimion alueen kartta) yms. tarpeelliseksi katsomasi varusteet. Huom! Elektroniset apuvälineet ovat kiellettyjä! Saunakamppeet ja vaihtovaatteet, maalissa saunomismahdollisuus. Maalissa on myös mahdollisuus yöpyä, halutessasi ota mukaan myös yöpymisvarusteet. Sauna- ja yöpymisvarusteet voi jättää lähdössä kilpailun järjestäjille, varusteet kuljetetaan maaliin odottamaan.

Ilmoittautuminen? Alla olevaan sähköpostiosoitteeseen viimeistään 10.11. Kerro ilmoittautuessa osallistujien nimet, iät ja sarja johon osallistutte, sekä oletteko halukkaita yöpymään maalissa tai tarvitsetteko laatikkoa lainaan. Ilmoittautumisesta tulee löytyä myös parin puhelinnumerot.

Tarkemmat säännöt löytyvät linkin takaa:
http://bit.ly/2zWkwZp

Tuomariksi? Jos et halua osallistua kilpailijana, voit tulla myös tuomariksi. Tuomariksi voi tulla kuka vain yli 12-vuotias henkilö, joka nauttii kisailijoihin aiheuttamastaan pelon tunteesta. Ilmoittaudu alla olevaan osoitteeseen.

Karttatiedot lähdöstä ja maalista laitetaan 11.11. Kairankiertäjien kolon ilmoitustaululle, kisan Facebook-sivulle sekä lähetetään ilmoittautuneille sähköpostitse. Ilmoittautuneille lähetetään sähköpostitse myös käytännön ohjeistusta, turvallisuusohjeet ja alaikäisille pakolliset lupalaput lähempänä tapahtumaa.

ILMOITTAUDU VIIMEISTÄÄN 10.11.!  - Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Lisää kommentti


Turvakoodi
Päivitä