Kairankiertäjät myy Jokioisten leivän pakasteita - kevät 2017

Attachments:
Download this file (tilauslomake2017.pdf)tilauslomake2017.pdf[ ]211 Kb
Download this file (Tuotetiedot2017.doc)Tuotetiedot2017.doc[ ]65 Kb

Hei partiolainen ja partiolaisen kotiväki!

Jokioisten leivän pakastetilaus on jälleen auki. Tämän artikkelin alla on liitettynä tilauslomake sekä tuoteselosteet pakasteille. Myös kololle tulostetaan muutama tilauslomake, jos tarvitset paperisen version etkä itse pysty sitä tulostamaan. Tilauslomakkeita saa halutessaan jakaa eteenpäin naapureille, sukulaisille tai tuttaville.

Tilaukset tulee jättää joko kololla olevaan pahvilaatikkoon tai sähköpostilla tiina.harkia(at)gmail.com sunnuntaihin 9.4.2017 mennessä. Tilaus on sitova.

Tilausten nouto tapahtuu kolon parkkipaikalta (Pyölintie) keskiviikkona 19.4.2017 klo 18-18.30. Maksu suoritetaan käteisellä tilauksia noudettaessa. Pyrithän varaamaan tasarahan mukaan. Noutamattomia pakasteita ei toimiteta myöhemmin.

Tilausta tehdessä on hyvä huomioida esim. vappu ja äitienpäivä. Karjalanpiirakat ja hillomunkit ovat olleet suosittuja. Gluteenittomia leivonnaisia on myös mahdollista tilata.

Myynnistä saadulla tuotolla mahdollistetaan lippukunnan tapahtumia ja retkiä, esimerkiksi tulevan kesän Altti-leiri, jonka leirimaksuja lippukunta tukee.

Mahdollisiin kysymyksiin vastaa Tiina Harkia (0440270787)

Lisää kommentti


Turvakoodi
Päivitä