Fennia-17

FENNIA-17 

Altti-merkki


Altti-alueen lippukuntien yhteinen kesäleiri 
Teijossa 9.6. – 15.6.2017

Kuten varmaan tiedätkin, niin Suomi täyttää tänä vuonna kunnioitettavat 100 vuotta.Mikä olisikaan parempi tapa juhlistaa tätä, kuin osallistua yhdessä partiokavereiden kanssa Altti-lippukuntien yhteiselle kesäleirille! Leiripaikkana on luonnonkaunis Teijo ja mukaan leirille tulee partiolaisia Liedosta, Piikkiöstä, Paimiosta, Sauvosta, Tarvasjoelta ja Aurasta. Tervetuloa seikkailulle Suomen historian eri vuosikymmenille, yhdessä uusien ja vanhojen partiokavereiden kanssa!

Sudenpennut leireilevät perjantaista sunnuntaihin, seikkailijat sunnuntaista torstaihin ja tarpojat sekä tätä vanhemmat ovat leirillä koko ajan perjantaista torstaihin. Samasta perheestä osallistuvat ovat oikeutettuja suluissa olevaan sisaralennukseen. Vanhin maksaa täyden hinnan leiristä ja muut sisarukset alennetun leirimaksun.

Vaeltajat ja aikuiset sekä osa-aikaisesti myös samoajat kuuluvat leirintekijöihin. Heillä on leirillä oma pesti, tekijähinta ja heihin ei sovelleta sisaralennusta. Kairankiertäjät tukee jokaisen leiriläisen leirimaksua 20 eurolla, tuki on huomioitu alla olevissa leirimaksuissa.

Ikäkausi

Osallistumisaika

Leirimaksu

Sudenpennut

pe-su 9.-11.6.

35 € (20 €)

Seikkailijat

su – to 11.-15.6.

50 € (30 €)

Tarpojat

pe – to 9.-15.6.

95 € (65 €)

Samoajat

pe – to 9.-15.6.

65 €

Johtajat

pe – to 9.-15.6.

8€ / päivä

Viimeinen ilmoittautumispäivä on 12.3.2017.

Ilmoittautuminen tapahtuu suoraan partiolaisten jäsenrekisteri Kuksan kautta, johon pääsee osoitteen tinyurl.com/alttileiri kautta. Jos ilmoittautumisessa on ongelmia, niin lippukunnan leirivastaava auttaa asiassa. Leirimaksu laskutetaan ilmoittautumisen päätyttyä, laskun eräpäivä on 28.4.2017.Toinen leirikirje ja muut mahdolliset lisätiedot lähetetään sähköpostilla ilmoittautuneille.

Lisätietoa: www.facebook.com/Alttileiri  ja www.tammipartio.fi/alttileiri

Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli peruutus tulee ennen ilmoittautumisajan päättymistä, osallistumismaksua ei laskuteta. Muussa tapauksessa peritään koko leirimaksu. Ilmoittautumisajan jälkeen on mahdollista etsiä toinen leiriläinen peruuttaneen osallistujan tilalle. Jos peruutuksen syynä on leiriläistä kohdannut sairaus tms. voi osallistumismaksun palautusta hakea partiovakuutuksesta.

 

Terveisin,

Leirinjohtaja                                                                  Lippukunnan leirivastaava

Lauri Lehmus                                                               Lasse Lindberg
Piikkiön Tammipartio                                                     Kairankiertäjät

Puh: 050 4313 742                                                        Puh. 050 405 8850

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.                                              Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Lisää kommentti


Turvakoodi
Päivitä