Kairaattorit XXIII

Tervetuloa Kairankiertäjien legendaariseen selviytymiskilpailuun, Kairaattoreihin, lauantaina 19.11.2016!

Kairaattorit on leikkimielinen kilpailu, jossa edetään pareittain mahdollisimman huomaamattomasti vuorokaudessa lähdöstä maaliin. Jotta tehtävä ei olisi liian helppo, on matkan varrella tuomareita, jotka parin nähdessään luovuttavat parille tiilen kannettavaksi. Pari kuljettaa mukanaan laatikkoa, jossa saadut tiilet tulee kantaa. Mitä huomaamattomammin pari liikkuu, sitä vähemmän se saa tiiliä kannettavakseen. Voittajaksi selviytyy pari, joka saapuu maaliin mukanaan vähiten tiiliä.

Missä? Paimion rajojen sisäpuolella. Lähtö ja maali paljastetaan kaksi viikkoa ennen kisapäivää.

Milloin? Lähtö tapahtuu lau…antaina 19.11. kello 9, ja kisa päättyy viimeistään sunnuntaina 20.11. kello 9.

Kenelle? Kairankiertäjille oma sarja, kaikille muille, myös ei-partiolaisille oma avoin sarja. Lähdössä kaikkien osallistujien kesken palkitaan lisäksi parhaiten naamioitunut pari. Alaikäraja on 14 vuotta. Kaikki alle 18-vuotiaat tarvitsevat huoltajan allekirjoittaman lupalapun. Jos toinen kisaparista on täysi-ikäinen, voi toinen olla ohjeellista ikää nuorempi.

Mitä maksaa? Osallistumaan pääsee maksamalla lähdössä osallistumismaksun 10e/pari. Lippukuntasarjaan osallistuminen on ilmaista.

Mitä mukaan? Laatikko tiiliä varten (mahdollisuus myös lainata), kisailuun sopivat säänmukaiset vaatteet, eväät, haluamasi kartat (järjestäjien puolesta annetaan koko Paimion alueen kartta mustavalkoisena) yms tarpeelliseksi katsomasi varusteet. Huom! Elektroniset apuvälineet ovat kiellettyjä! Saunakamppeet ja vaihtovaatteet, maalissa saunomismahdollisuus. Maalissa on myös mahdollisuus yöpyä, halutessasi ota mukaan myös yöpymisvarusteet. Sauna- ja yöpymisvarusteet voi jättää lähdössä kilpailun järjestäjille, varusteet kuljetetaan maaliin odottamaan.
Ilmoittautuminen? Alla olevaan sähköpostiosoitteeseen viimeistään 4.11. Kerro ilmoittautuessa osallistujien nimet ja sarja johon osallistutte, sekä oletteko halukkaita yöpymään maalissa ja tarvitsetteko laatikon lainaan. Ilmoitautumisesta tulee löytyä myös parin puhelinnumerot.

Tuomariksi? Jos et halua osallistua kilpailijana, voit tulla myös tuomariksi. Tuomariksi voi tulla kuka vain yli 12-vuotias henkilö, joka nauttii kisailijoihin aiheuttamastaan pelon tunteesta. Ilmoittaudu alla olevaan osoitteseen.

Karttatiedot lähdöstä ja maalista laitetaan 5.11. kolon ilmoitustaululle, tänne facebookiin sekä lähetetään ilmoittautuneille sähköpostitse. Ilmoittautuneille lähetetään sähköpostitse myös käytännön ohjeistusta ja turvallisuusohjeet lähempänä tapahtumaa.

ILMOITTAUDU!  - Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. m

Lisää kommentti


Turvakoodi
Päivitä