Kuukkeli - Lapinvaellus 2013

Attachments:
Download this file (Kuukkeli Lapinvaellus 2013.pdf)Kuukkeli Lapinvaellus 2013.pdf[Info ja ilmoittautumis lomake]263 Kb

Vaellukselle lähteville samoajilla ja sitä vanhemmille järjestetään kololla vaellus kokous tulevana tiistaina 18.6. klo 18.00. Käydään läpi reitti suunnitelma, vaellus- ja ruoka ryhmät, varustelista ja hankinnat.

 

Kuukkeli Lapinvaelluksen vanhempainilta reissuun lähtijöille pidetään 29.5 klo 19.00 Wanhan seurakuntatalon keskikerroksessa (kolon yläkerta)

 

 

Ilmoittautumislappuun oli vahingossa tullut väärä tilinumero, oikea numero on FI94 5319 0440 1275 82. Lapussa olleeseen tilinumeroon ei pitäisi pystyä maksamaan joten väärälle tilille rahat eivät ole menneet.

 

Vaikka viimeinen ilmoittaumis päivä menikin niin vielä pääsee mukaan jos haluaa, ilmoittautukaa siis Juholle pikimmiten

 

Kairankiertäjät järjestää ensi kesänä Kuukkeli Lapinvaelluksen Saariselän ja UKK:n kansallispuistossa. Vaellus järjestetään 29.6. - 7.7. ja se on tarkoitettu seikkailijoille ja sitä vanhemmille lippukuntalaisille.

Vaelluksen hinta on 50€ / lähtijä. Mikäli varainhankinta onnistuu odotetusti lippukunnan tuki jokaiselle lähtijälle on 100€. Mikäli perheestä lähtee useampi lapsi ja / tai perheen taloudellisen tilanteen vuoksi vaelluksen hinta on liian suuri, niin otathan yhteyttä vaelluksen johtajaan, sosiaalisinperustein lippukunnalla on mahdollisuus tukea enemmän joitakin mukaan lähtijöitä.

Seikkailijoilla on mahdollisuus osallistua myös ensi kesänä järjestettävällä Tammileirille Sauvon Ahtelassa. Lisätietoja leiristä saa Maria Erälinnalta, 040 588 5362. Etenkin nuorimpien lippukuntalaisten kohdalla

Vanhempien on syytä käyttää harkintaa ennen vaellukselle lähtöä, koska koti-ikävän yllättäessä maastosta ei pääse pois ennen kuin vaellus on ohi.

Vaelluksella jakaudutaan noin 10 hengen vaellusryhmiin ikäryhmittäin, jotta päivämatkat ovat jokaiselle sopivat. Jokaista vaellusryhmää lähtee vetämään kokenut lippukuntalainen joka on ollut aiemmin Lapissa vaeltamassa.

Jotta ikäviltä yllätyksiltä pohjoisessa vältyttäisiin, järjestämme Paimiossa vaellukselle lähtijöille pakollisen harjoitusvaelluksen 13.-14.4. Harjoitusvaelluksella olisi hyvä olla se rinkka ja kengät joilla Lapinvaellukselle aikoo lähteä.

Vaelluksen kulujen kattamiseksi Lippukunta tekee varainhankintaa myymällä Jokioisten leivän pakasteita, joista lisää infoa erillisellä liitteellä ja lippukunnan nettisivulla (www.kairankiertajat.net).

Ilmoittaumislapun ja mahdolliset pakastetilaukset toimitetaan postitse vaelluksen johtajalle helmikuun aikana tai tuodaan kololle 3.3. klo 17.00–18.00, 4.3. klo 17.00–19.00, 11.3. 17.00–19.00.

 

Vaelluksen johtaja:

Juho Nykänen

050 568 6321

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Västäräkinpolku 3 a 27, 20610 Turku

 

Alustava henkilökohtaisten varusteiden lista:

Ohessa henkilökohtaisten vaellukselle tarvittavien varusteiden lista ja ohjeita pakkaamiseen. Rinkan ja kenkien merkitystä ei voi liiaksi korostaa ja jos jotain varusteita puuttuu niin Partiovarusteessa on retkeilypäivät nyt loppuviikoolla josta varusteita voi saada hyvällä alennuksella.

Kaikkien tavaroiden olisi erittäin hyvä mahtua rinkkaan sisälle (makuupussi ja -alusta voidaan kiinnittää rinkan ulkopuolelle jos eivät mahdu rinkkaan) ja oheisten varusteiden lisäksi rinkkaan pitää mahtua 1 kaupan muovikassillinen yhteisiä tavaroita ja ruokaa. Vaatteet ja makuupussi tulee pakata vesitiiviisti rinkan sisälle esimerkiksi muovikasseihin vaikka rinkalle olisi erillinen sadesuojus, tämä helpottaa myös vaatteiden ja varusteiden löytämistä rinkasta.

Henkilökohtaiset varusteet:

Makuupussi
Makuu-alusta

Muki
Lusikka
Vesipullot vähintään 1 litra

Vaatteet:
3 lyhyet alushousut
3 t-paitaa
3 hyvät sukat
1 villasukat
1 pitkä kerrasto
1 flanellipaita tai vastaava
1 villapaita tai fleece
1 vaellus/taukotakki
1 vaellushousut
1 henkselit/vyö, tarvittaessa
1 sadetakki (erillisiä sadevaatteita ei tarvitse jos vaellushousut ja takki pitävät vettä oikeasti esim Goretex vaatteet)
1 sadehousut
1 päähine
1 kaulahuivi
1 partiohuivi
1 hanskat
1 pipo
1 vaellusjalkineet
1 taukojalkineet (käytetään myös ylitysjalkineina)
1 uimapuku
1 shortsit

Ensiapu:
Omat lääkkeet
Muutama kangaslaastari
Ensiside
Huulirasva
Aurinkorasva
Hyttysmyrkky

Muut varusteet:
Rinkka+sadesuoja, irtohihnoja (olisi hyvä olla vähintään noin 55 litraa)
3 isoa jätesäkkiä
6 muovipussia sukkien päälle märkiin kenkiin ja roskapusseiksi
tulitikut (vesitiiviisti pakattuna)
Kompassi
Pyyhe (Frotee pyyhe on huono, kuivuu hitaasti ja painaa märkänä paljon)
Suihkusaippua
Hammasharja
Hammastahna
Wc-paperi (kannattaa ottaa koko rulla mukaan)
Savetteja
Puukko, Mora on hyvä, kestää ainakin viikon
Aurinkolasit

Kivoja lisävarusteita:
Muistiinpanovälineet
Kamera
Laulukirja

Matkalle, erilliseen kassiin pakattuna:
Matkaevästä
Tyyny
Korvatulpat
Vaihtovaatteet ja saunomistarpeet
Puhelin
Muki
Taskurahaa matkalle

Lisää kommentti


Turvakoodi
Päivitä