Kairaattorit 28.-29.11.2015

Tervetuloa Kairankiertäjien legendaariseen selviytymiskilpailuun, Kairaattoreihin lauantaina 28.11.2015

Lähtö tapahtuu kello 9 ja kisa päättyy sunnuntaina 29.11 kello 9.

Kilpailu suoritetaan pareittain ja kilpailu on mahdollista käydä lippukunnan jäsenten sarjassa, tai kaikille avoimessa sarjassa. Kisaparin tehtävänä on kulkea lähdöstä maaliin mahdollisimman huomaamattomasti 24 tunnin aikana. Mukanaan kisaparilla tulee olla valion sinistä maitolaatikkoa vastaava, kestävä laatikko, jota he kuljettavat mukanaan koko matkan ajan. Maastossa liikkuu tuomareita, joiden tehtävänä on yrittää havaita kisaparit. Jos tuomarit havaitsevat kisaparin, antavat tuomarit kisaparille tiilen, jota heidän tulee kantaa laatikossa koko matkan ajan. Kilpailun voittaja määräytyy kerättyjen tiilien ja käytetyn ajan mukaan. Tarkemmat säännöt ohessa olevasta linkistä

http://www.kairankiertajat.net/attachments/article/185/KAIRAATTORIEN%20S%C3%84%C3%84NN%C3%96T.pdf

Karttatiedot lähdöstä ja maalista laitetaan kolon ilmoitustaululle 14.11. ja lähetetään ilmoittautuneille sähköpostitse. Ilmoittautuneille lähetetään sähköpostitse myös käytännön ohjeistusta ja turvallisuusohjeet lähempänä tapahtumaa.

Voit ilmoittautua kisaamaan, tai vaihtoehtoisesti tuomariksi. Kisaan voi osallistua tänä vuonna 14-vuotta täyttävät, mutta tuomariksi voi osallistua jo 12-vuotiaat. Alle täysikäisten kisaajien, on toimitettava lähtöön huoltajien allekirjoittama lupalappu.

Ilmoittautuminen 22.11. mennessä sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Ilmoittautumisessa annetavat tiedot:

  • Oletteko tulossa kilpailemaan vai tuomariksi.
  • Kisaparin jäsenet ja syntymäajat.
  • Kisaparin puhelinnumerot
  • Kilpailetteko lippukuntasarjassa vai avoimessa sarjassa
  • Tarvitsetteko maitolaatikkoa?

Lisätietoa Joni Palokankare 0400 759497

Lisää kommentti


Turvakoodi
Päivitä