Lupauksenantojuhla su 30.11.2014

Kairankiertäjien lupauksenantojuhla 30.11.2014

”Lupaan parhaani mukaan…”


Hei sudenpentu, seikkailija, tarpoja ja huoltaja!

Lippukuntamme perinteinen lupauksenantojuhla järjestetään 1.adventtisunnuntaina 30.11.
Pyhän Jaakobin kirkossa (Jaakobintie 38).

Tilaisuudessa uudet sudenpennut antavat sudenpentulupauksen ja saavat lupausmerkit ja ikäkautensa aloitusmerkin. Samoin sudenpennuista seikkailijoihin ja seikkailijoista tarpojiin siirtyneet partiolaiset antavat tilaisuudessa oman lupauksensa ja saavat partiopaitaansa ikäkautensa aloitusmerkin osoituksena lupauksenannosta.

Partiossa ikäkausien partiolupauksilla on erityinen merkitys. Kaikkialla maailmassa partiolupaus on sama, joten se liittää partiolaisen osaksi suurta kansainvälistä partiolaisten joukkoa ja mikä tärkeintä osaksi omaa lippukuntaa, Kairankiertäjiä. Partiolupauksessa myös tiivistyy partiolaisuuden arvot, elämänkatsomusten, oman maan ja koko maailman rakastaminen, partioihanteet ja toisen ihmisen auttaminen. Siksi olisikin tärkeää, että perheen sudenpentu, seikkailija tai tarpoja pääsisi tilaisuuteen. Läheiset ovat lämpimästi tervetulleita seuraamaan perheen partiolaisen tärkeää hetkeä!

Lupauksenanto pidetään Pyhän Jaakobin kirkossa 30.11. kello 16.00 Lupauksenantajien, eli Ketut, Kilpakotkat ja Pinosaurukset –ryhmissä toimivien partiolaisten, olisi hyvä tulla paikalle jo kello 15.00. Tilaisuus kestää noin 45 minuuttia, jonka jälkeen kirkon pihalla on glögitarjoilut!

Lupauksenantoon pukeudutaan partioasuun, sillä se on arvokas ja juhlallinen tapahtuma lupauksenantajan partiopolulla. Partioasuun kuuluu partiohuivin lisäksi sudenpennuilla tummansininen collegepusero ja mustat, suorat housut. Tytöt voivat käyttää hametta. Seikkailijat ja tarpojat pukeutuvat siniseen partiopaitaan ja mustiin, suoriin housuihin. Tytöt voivat käyttää hametta. Partiovyön käyttö on sallittua seikkailijoilla ja tarpojilla. Tarpojat voivat myös käyttää ikäkautensa väristä pillinarua. Farkut ja lenkkarit eivät kuulu lippukuntamme partioasuun. Tilaisuudessa ei tarvita partioasuun kuuluvaa päähinettä. Partiopaitoja voi ostaa Partiovarusteesta (Scandinavian Outdoor). Omilta johtajilta, partiokavereilta ja tutilta kannattaa kysellä lainavaatteita. Tärkeintä on kuitenkin osallistuminen, joten minkään vaatekappaleen puuttuminen ei estä osallistumasta tilaisuuteen.

Mieltä askarruttavia asioita voi kysellä Lasse Lindbergiltä, 050-4058850, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. ja tietenkin omalta johtajalta.

Nähdään lupauksenantojuhlassa!

Lisää kommentti


Turvakoodi
Päivitä