Kairaattorit 20 vuotta

 

KAIRAATTORIT 20 vuotta

lauantaina 23.11. Paimiossa

Pätkittiinkö pattinkisi? Etkö ole vieläkään saanut tarpeeksesi ojissa rämpimisestä? Tervetuloa juhlakisaan, tule kokemaan vaihteeksi aitoa saamisen iloa! Tarjolla on jälleen koko vuorokausi kuraa, rypemistä, kastumista ja kipeitä jalkoja, tervettä paranoiaa ja kasvavaa vainoharhaisuutta. Tänä vuonna tuomarit ovat entistäkin valppaampia, tiiliskivet entistäkin painavampia ja turva-alueet entistäkin epäreilumpia. Älä emmi vaan ilmoittaudu jo!

Kairaattoreissa ei sahata puutavaraa vaan kerätään tiiliskiviä, mutta voittajalla niitä on maalissa tietysti kaikkein vähiten. Aikaa on lauantaiaamusta kello 9:00 eteenpäin 24 tuntia ja mukaasi tarvitset vain yhden kaverin ja maitolaatikon tai vastaavan.


Sinulla on kolme vahvaa vaihtoehtoa:

Lippukuntasarja – Kaksi viisitoista vuotta täyttänyttä lippukunnan jäsentä huivit kaulassa ja iloisina laatikkoa heilutellen. Tervetuloa,lippukunta maksaa osallistumisen ja pääpalkintona on nimi kiertopalkintoon!

Avoin sarja – Kaksi viisitoista vuotta täyttänyttä, joista ainakin toinen ei ole lippukunnan jäsen. Laatikkoa ei tarvitse heilutella niin iloisesti, koska osaanotto maksaa 10 euroa. Tämän sarjan voittajat ikuistetaan omaan kiertopalkintoonsa!

Tuomari – Etkö ehdi metsään koko viikonlopuksi? Ei se mitään, tule kokemaan tunnelmaa edes muutamaksi tunniksi ja ilmoittaudu jo tänään! Lisäbonuksena VHF-puhelimen käyttökoulutus ja kahvia tai teetä! Jos ikäraja ei täyty, se ei haittaa. Ota isä, äiti tai isoveli kaveriksi ja lähde katsomaan mistä tässä oikein on kyse.


Kilpailun lähtö ja maali sekä niitä ympäröivät turva-alueet julkistetaan kaksi viikkoa ennen kisaa.

Kilpailun säännöt 

Ilmoittautumiset Janille 17.11. mennessä osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai numeroon 050-3641 660.

ps. Lähdössä tarjolla kakkukahvit kaikille kilpailijoille!

 

Lisää kommentti


Turvakoodi
Päivitä