Kairaattorit XIX 10.11.2012

Kairaattorit on Partiolippukunta Kairankiertäjät ry:n järjestämä leikkimielinen kilpailu, jossa kilpailuparit etenevät mahdollisimman huomaamattomasti lähdöstä maaliin. Jotta tehtävä ei olisi liian helppo, on matkan varrella tuomareita, jotka parin nähdessään luovuttavat parille tiilen kannettavaksi. Pari kuljettaa mukanaan laatikkoa, jossa saadut tiilet tulee kantaa. Mitä huomaamattomammin pari liikkuu, sitä vähemmän se saa tiiliä kannettavakseen. Voittajaksi selviytyy pari, joka saapuu maaliin mukanaan vähiten tiiliä. 

Missä? Paimion rajojen sisäpuolella. Lähtö ja maali paljastetaan kaksi viikkoa ennen kisapäivää.

Milloin? Lähtö lauantaina 10.11.2012 klo 9:00. 24h aikaa selviytyä maaliin.

Kenelle? Partiolippukunta Kairankiertäjät ry:n jäsenille oma sarja, muille oma sarja. Lähdössä kaikkien osallistujien kesken palkitaan lisäksi parhaiten naamioitunut pari. Alaikäraja 14 vuotta. Kaikki alle 18-vuotiaat tarvitsevat huoltajan allekirjoittaman lupalapun.

Mitä maksaa? Osallistumaan pääsee maksamalla lähdössä osallistumismaksun 10e/pari. Lippukuntasarjaan osallistuminen on ilmaista.

Mitä mukaan? Laatikko tiiliä varten (mahdollisuus myös lainata), kisailuun sopivat säänmukaiset vaatteet, eväät, haluamasi kartat (järjestäjien puolesta annetaan koko Paimion alueen kartta mustavalkoisena) yms tarpeelliseksi katsomasi varusteet. Huom! Elektroniset apuvälineet ovat kiellettyjä! Saunakamppeet ja vaihtovaatteet, maalissa saunomismahdollisuus. Maalissa on myös mahdollisuus yöpyä, halutessasi ota mukaan myös yöpymisvarusteet. Sauna- ja yöpymisvarusteet voi jättää lähdössä kilpailun järjestäjille, varusteet kuljetetaan maaliin odottamaan.

Ilmoittautuminen? Alla olevaan sähköpostiosoitteeseen viimeistään 7.11. Kerro ilmoittautuessa osallistujien nimet ja sarja johon osallistutte, sekä oletteko halukkaita yöpymään maalissa ja tarvitsetteko laatikon lainaan.

Tarkemmat säännöt ja lähtö- ja maalialueet (julkaistaan myöhemmin).

Tuomariksi? Jos et halua osallistua kilpailijana, voit tulla myös tuomariksi. Ilmoittaudu alla olevaan osoitteseen.

Ilmoittautuminen ja lisätiedot: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.  tai 0504858469

Kommentit   

 
#2 Guest 30.12.2012 01:18
Tämä kommentti on poistettu ylläpidon toimesta
 
 
#1 Guest 30.12.2012 01:18
Tämä kommentti on poistettu ylläpidon toimesta
 

Lisää kommentti


Turvakoodi
Päivitä